img

Svin influensa i Kroatien

/
1036 Views

lander-som-registerat-svininfluensaHur kommer denna sommarsäsong reflekteras på Kroatiens turism?? Säsongen som Kroaterna lägger in så mycket hopp i denna allmänna recession där ända hoppet för Kroatien var att gå vidare bra turist säsong. Men låt oss räkna ihop resultaten någon gång i oktober då allt är klart.

Vidare vad det gäller svin influensan så säger den Kroatiens hälsa minister Darko Milinovic:  ”Det finns ingen orsak för panik och preventivt intag av läkemedel som ändå inte kan skydda er” han försöker lugna nationen med orden att vi är en av mest förbereda länderna för svin influens epidemi, han säger att Kroatien har 770 tusen doser av antivirus läkemedel redo och ytligare 200 tusen doser har beställts. Kroatien har registrerats för köp av ytligare 2 miljoner nya vaccinationer mot svin influensan, så snabbt den är tillgänglig på världs marknad.

Många Kroatiska skolor har rekommenderat sina elever att inte resa utomlands utan att stanna inom Kroatiska gränser.

I Kroatien bland annat spekulerar man att det är möjligt att virusen har gått över på människor året innan, man rekommenderar att ta extra vara på sin personliga hygien och att oftare tvätta händer även om man inte nämner Kroatien som ett risk land.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

It is main inner container footer text