Lägenheter

Lägenheter i Kroatien, välj mellan 5000 lägenheter och semesterhus utmed den Adriatiska kusten, detta inkluderar mer än tusen lägenheter och hus på de Adriatiska öarna. Dessa typer av lägenheter och hus kan du hitta.

Studio lägenhet: Studio lägenheter är små lägenheter som vanligtvis består av kombinerat sovrum/vardagsrum och kök plus ett separat badrum. Studio lägenheter är oftast för max 2 personer, i några fall upp till 4 personer. Studio lägenheter är oftast den billigaste formen av boende och erbjuds i alla städer utmed kusten.

Lägenheter, dubbelrum: består vanligtvis av vardagsrum och kök i ett samt ett separat sovrum och badrum. Dessa lägenheter erbjuds i storlekar mellan 30-50m2, de större har oftast en bäddsoffa i vardagsrummet, vilket gör att dessa passar upp till 4 personer.

Stora familjelägenheter: är lägenheter med två separata sovrum, oftast med dubbelsängar i båda samt en bäddsoffa i vardagsrummet som ger rum åt totalt 6 personer. På vissa ställen erbjuds extrasängar och där får alltså upp till 8 personer plats. Stora familjelägenheter passar också bra som delad lägenhet åt två familjer med barn.

Semester hus: är fristående hus som hyrs ut som en enhet och i de flesta fall är det bara hyresgästerna som bor där, men ibland är huset i två våningar där enda våningen bebos av husägaren och andra våningen av hyresgästen. I de flesta fall har hyresgästen tillgång till trädgård, oftast med pool. De flesta semester hus finns i Istrien.

Objekt med pool: Antalet lägenheter och hus som erbjuder pool har stadigt ökat under de senaste åren. En ny trend är alltså att fler och fler lägenhetskomplex eller större lägenhetsbyggnader erbjuder pool som en del när man hyr lägenhet. Vill man ha en lägenhet med pool bör man boka detta i början av året eftersom antalet av dessa ännu inte möter efterfrågan.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *