Hem » Hotels

Hotels

Hotell i Dalmatien

 

Hotell Dubrovnik     Hotell Cavtat        Hotell Mlini       Hotell Korcula  
   Hotell Makarska   Hotell Baska Voda      Hotell Hvar         Hotell Brac    
    Hotell Vodice       Hotell Sibenik      Hotell Trogir   Hotell Podstrana
       Hotell Split            Hotell Zadar    

Hotell i Istrien

 

     Hotell Pula         Hotell Porec         Hotell Rovinj        Hotell Medulin  
  Hotell Novigrad      Hotell Umag         Hotell Vrsar    

Hotell Kroatien

 

    Hotell Opatija       Hotell Plitvice      Hotel Zagreb     Hotel øen Rab 

I Kroatien utmed den Adriatiska kusten och på de Kroatiska öarna finns tillsammans över 500

olika hotell att välja mellan. Det finns 1 – stjärniga hotell som erbjuder säng över natten till 5- stjärniga hotell med lyxig hälsa och spa avdelning. Antalet hotell som erbjuds ökar hela tiden då gamla renoveras och nya byggs. I vår databas kan du hitta följande typer av hotell.

Design hotell: Antalet designer hotell i Kroatien har stadigt ökat de senaste åren och du kan hitta dom i de stora semesterstäderna som Dubrovnik, Porec, Pula, Zadar och Split med flera. Vår topp rekommendation är det nya design hotellet i Split, Hotel Luxe som är ett 4 stjärnigt hotell och öppnade 2010, med en vacker design och belägen bara några få minuter från Splits centrum.

Familjehotell: är hotell som erbjuder speciella bekvämligheter för barn som i de flesta fall betyder att hotell har en barnklubb med aktiviteter under dagtid och speciella lekområden för barn. På familjehotellen finns vanligtvis dubbelrum och dubbelrum med anslutning till ett annat likadant rum. Barn och baby sängar finns såklart också på familjehotellen. På några hotell erbjuds också barnvakt.

Hälsa och spa hotell: som erbjuder tränings och spa faciliteter har blivit populärt i Kroaiten och nästan alla 4 och 5-stjärniga hotell byggs numera med ett ordentligt utrustat gym och spa men även i mindre hotell som renoveras erbjuds detta. I de fall där hotellen själva inte har plats för en sån här anläggning har avtal gjorts med andra hotell eller partners som erbjuder detta så idag får alla gäster mer eller mindre tillgång till gym och spa behandlingar på hotellen, på ett sätt eller ett annat,

All inclusive hotell: är den nyaste trenden på hotellmarknaden i Kroatien och ännu är antalet hotell som erbjuder ”riktig” all inclusive begränsat, men speciellt lättare form av all inclusive har blivit mer och mer vanligt. Den här lättare formen av all inclusive innebär halvpension med lite tillägg som t.ex. dryck till maten och i vissa fall även vissa drycker vid poolen.