img

Äventyr på floden Cetina

/
4827 Views

Organisatören möter oss vid stället som kallas Luka (vänstra kusten av Cetina floden, bara 6 km från Omis), med organiserad transfer åker gästerna till start stället (därifrån 20 min åk tid)

Stället Luka är vårt slutmål.

I själva början fick vi speciella kläder och hjälmar att klä på oss och instruktörerna berättade hur man beter sig på floden i olika situationer. Floden är stilla och det är bra för alla som första gången är med på rafting för att lära grund saker om säkrighet på floden.


Andra delen av floden är full av forsar, vattenfall, barriärer och rik vegetation som bildar ”levande” tunnlar så du har en känsla att du är kilometer långt från civilisationen. Efter det stiger vi av båten för enkel frukt lunch. Igen i båten som tar oss flera kilometer, neråt till stillheten som leder oss till stället Luka som också ger oss möjlighet att sortera intrycken.

FÖR DENNA UTFÄRD BEHÖVS: kort byxor, kort armar tröja, sport skor. Du behöver också ha torra kläder för att klä om efter utfärden.

Allt annan utrustning (hjälmar, vattenvästar, paddlar, vattentät dräkt, vatten skor, vattentät anorak).

Utfärds tid: 4 ½ timma (förberedelse, säkrighets instruktion, raft, byte av kläder efter utfärden).

RAFTING PÅ FLODEN CETINA klass I-II (ca 9.5 km till ställe Luka)- 250 kn (cca 34 EUR) per person.

I PRISET INGÅR: Transfer till stället Luka eller Zadvarje till start position, uthyrning av båt och utrustning, guider, frukt och energi kaka, 0,5 l drick vatten, försäkring, flod tax.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

It is main inner container footer text