img

Festival i Pula

/
1421 Views

arena_pulaVarje sommar, Arena (Colosseum) i Pula når sitt mål dvs. tar emot mängder av besökare men inte som under Romar tid,  huvudrollen hade då Gladiators och vilddjur, idag i centrum av Arenan, huvudrollen har tagit över en del kända sångare och besökare.

Sommar events i Arenan, hölls under namnet Histria Festival, och löper under täcken av många kända sångare. Carreras, Eros Ramazzoti , Anastasia har varit och sjungit här på Festivalen som också är den största events i Istrien.

Festivalen börjar i ändan av juni månad och avslutar i mitten på augusti, under den perioden är det ca 1-2 konserter varje vecka som förutom turister besöks av lokalbefolkning.


Års program för Histria Festival 2009 är inte än klar, men det är redan bekräftat att Carlos Santana ska spela i år. Det sägs också att Sir Elton John kommer att spela på festivalen i år men det har inte än blivit officiellt bekräftat.

Så om ni planerar att besöka Kroatien i år, tänk på möjligheten att gå på någon av konserterna i Pula Arenan, om inte för musikens skull, då bara för att få känslan av ”ute” konsert i 2000 år gammal byggnad, som man oftast inte har möjlighet  att uppleva.

Om ni vill bli informerad när program för Histria festival är redo, kan ni anmäla er på våra blogg för att få nyheter, anmälnings möjlighet finns i högra topp kanten på vår blogg.

Festival Histrias hemsida: www.histriafestival.com

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

It is main inner container footer text